DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO STARI VITEZ- VITEZ BOGATIJE ZA SAVREMENO TEHNIČKO VATROGASNO VOZILO

Prinova u DVD Stari Vitez – Vitez; Zahvaljujući vladi Tirola i FF Prutz, Dobrovoljno vatrogasno društvo Stari Vitez – Vitez i građani općine Vitez bogatiji su za savremeno tehničko vozilo sa opremom marke; Mercedes Benz UNIMOG. Hvala svim dobrim ljudima koji su na bilo koji naćin pomogli da vozilo stigne u našu vatrogasnu jedinicu.

Daimler benz - Mercedes Benz (Unimog 4x4) Godina proizvodnje 1987.Tehničko vatrogasno vozilo sa opremom i to ; Hidraulićne škare sa razuporama, agregat 8 KW, 2x 1500 rasvjetni stub,vitlo za izvlačenje 6 tona,motorna pila za drvo, motorna pila za beton i željezo, razni rušilaški alatai,bušilica,brusilica,pumpa za povlačenje vode Honda,zraćni jastuci za podizanje tereta itd) Vozilo je donacija vlade TIROLA i FF Prutz.
Daimler benz – Mercedes Benz (Unimog 4×4) Godina proizvodnje 1987.Tehničko vatrogasno vozilo sa opremom i to ; Hidraulićne škare sa razuporama, agregat 8 KW, 2x 1500 rasvjetni stub,vitlo za izvlačenje 6 tona,motorna pila za drvo, motorna pila za beton i željezo, razni rušilaški alatai,bušilica,brusilica,pumpa za povlačenje vode Honda,zraćni jastuci za podizanje tereta itd) Vozilo je donacija vlade TIROLA i FF Prutz.

IMG_20170205_122049